Pianomusiikkia ja laulua Vuotjärven kyläillassa

Kirstin päivän iltana kokoonnuimme perinteiseen kesätapahtumaan Vuotjärven kylätalon pihalle. Illansuussa piha täyttyi kesävieraiden ja kyläläisten iloisesta keskustelusta.  Paikalle saapui reilut 80 illanviettäjää. Joukko oli edellisvuosien tapaan kansainvälistä: saksa, englanti ja viro erottuivat puheensorinasta.  Osa oli paikalla ensimmäistä kertaa ja kävi katsomassa entisen koulun kunnostettuja tiloja. Jotkut tapasivat toisensa pitkästä aikaa ja halaus oli lämmin. Tunnelma oli kesäisen rento.
Kylätoimikunnan puheenjohtaja Pirjo Meuronen toivotti vieraat tervetulleiksi Marika Holopaisen hanurinsoiton säestyksellä.  Aluksi oli tarjolla kahvia ja pullaa. Myöhemmin oli mahdollisuus herkutella Riitta Happosen ja Pirjo Meurosen paistamilla muurinpohjaletuilla. Tarjolla oli myös grillimakkaroita. Lauri Meuronen valvoi tikanheittokilpailua.
Illan yllätysesiintyjäksi saatiin Tahkolla lomaileva nuori moskovalainen pianisti Nikolay Voronov. Hän taituroi sähköpianolla mm. Rahmanov, Chopanin ja Tsaikovskin säveliä.  Vuotjärvellä ei ole aikaisemmin kuultu yhtä tasokasta soitantaa.
Hanuristi Marika Holopaisen säestämien yhteislaulujen jälkeen esiintyivät Nilsiän Pussihousukerholaiset. Kuulijoiden hymy ja jalan poljento kertoivat yleisön viihtymisestä.
Kirsti Taattola myi arpoja kylätoiminnan hyväksi.  Myytävänä oli myös upouusia Vuotjärven kyläpaitoja, joita varsinkin kesävieraat ostivat innokkaasti. Taivaalle kerääntyi uhkaavia pilviä ja sadekuuro katkaisi arvonnan.  Arvontaa jatkettiin sisätiloissa ja samalla jaettiin tikanheittokilpailun voitot. Ilta oli kaikin puolin onnistunut, vaikka sade hiukan häiritsi loppuhuipennusta.

 

IMG_2031pi.jpgIMG_2034pi.jpgIMG_2058pi.jpgIMG_2063pi.jpgIMG_2066pi.jpgIMG_2140pi.jpg

IMG_2178pi.jpgIMG_2186pi.jpg